Üniversitemiz Açık Bilim Komite toplantısı sonucunda alınan; Tüm öğretim elemanlarının Üniversitemiz kadrosunda bulundukları süre boyunca üretmiş oldukları yayınları ve telif haklarını uygun olarak Açık Akademik Arşiv Sistemine kaydetmesi gerektiği kararı gereğince, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından standartlara uygun olarak veri girişi yapılması amacı ile merkez kütüphane konferans salonunda ve Akademik personellerin katılımına yönelik olarak planlanıp, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personellerinden Bilgisayar İşletmeni Serkan ÇELEBİ tarafından gerçekleştirilen süreli sunuma Birimimizi temsilen Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN, Çocuk Gelişimi Programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ katılım göstermişlerdir.

25 Aralık 2019, Çarşamba 489 kez görüntülendi