Birimimiz Çocuk Gelişimi Programı (N.Ö.) 2. sınıf A şubesi öğrencileri tarafından, ana eğitim binamız 1.kat koridorunda 26.12.2019 Perşembe tarihinde Okul Öncesinde Yoğurma Maddelerinin Kullanımı (Seç.) dersinin uygulaması kapsamında türetilen çalışmalarını sergilediler.

Ders sorumlu Akademik personeli Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ tarafından yönlendirilen öğrencilerimiz yenilebilen ve yenilemeyen çeşitli hamur maddeleri, macun, gramofon kağıdı, hamur talaşı, tuz, toprak, seramik ile kil hamuru gibi çeşitlemelerle başta balık, ayıcık, kalp, kalemlik, çiçekler gibi muhtelif sunumlarını esprili mesajlar eşliğinde sundular.

Sergiye başta İta Amirimiz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK eşliğinde aynı tarihte başta bir etkinlik nedeni ile Birimimizde misafir bulunan Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARAMAN ile Çay KYK Yurt Müdiresi Emine ELMAS olmak üzere, Birimimiz Akademik personelleri ile muhtelif Program öğrencilerimiz ziyaret etmiş olup, beğenilerini ifade etmişlerdir.

Birimimiz Akademik personellerinden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ namında sergi kapsamında etkinlikte bulunan Program öğrencilerimize teşekkürlerimizle…

31 Aralık 2019, Salı 301 kez görüntülendi