15.01.2020 Çarşamba tarihinde Birimimiz kız öğrencilerinin çok büyük oranda barındıkları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çay Yükseköğretim Yurt Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret grubunda İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Hüseyin ATLI, Birimimiz İta Amiri Sayın Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK, Çay AKP İlçe Başkanı Sayın İbrahim TÜRKKAN, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ ve Birimimiz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK bulunurken, ev sahipliğini İlçemiz KYK Yurt Müdiresi Sayın Emine ELMAS yapmıştır.

Ziyarette; Öncesi bilinen İlçemiz yurdunun şu andaki fiziki durumunun tespiti yapılmış olup, Birimimizde 2020-2021 Akademik yılı kapsamında eğitim-öğretim faaliyetine başlayacak olan yeni programları göz önüne alınarak söz konusu olabilecek olan erkek öğrenci yurdu talebi ve tahsisi kapsamında fikir alışverişi ile değerlendirmelerde bulunulmuştur.

Ziyaretteki samimi ev sahipliği nedeni ile İlçemiz KYK Yurt Müdürlüğü personelleri nezdinde Yurt Müdiremiz Sayın Emine ELMAS’a teşekkürlerimizle…

15 Ocak 2020, Çarşamba 245 kez görüntülendi