15.01.2020 Çarşamba tarihinde, İlçemiz protokol üyeleri nezdinde Birimimiz kapsamında brifing sunumu gerçekleştirilmiştir.

İlçemiz Biz Bize Aile Çay Bahçesinde, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya İlçemiz protokol üyelerinden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin ATLI, Birimimiz İta Amiri Sayın Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK, Çay AKP İlçe Başkanı Sayın İbrahim TÜRKKAN, toplantıya ev sahipliği yapan Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ ve Birimimiz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK katılım göstermişlerdir.

Toplantıda; 2020-2021 Akademik yılı kapsamında eğitim-öğretim faaliyetine başlaması planlanan Enerji Tesisleri İşletmeciliği Programı ile devamında Alternatif Enerji Kaynakları Programlarının tanıtımı ve bu kapsamdaki Birimimiz beklentileri, paralelindeki söz konusu olabilecek olan erkek öğrenci yurdu talebi ve tahsisi başta olmak üzere, fikir alışverişi ve ilgili değerlendirmeler yapılmıştır.

İlçemiz protokol üyelerince Birimimizin Çay İlçesi kapsamındaki bilinirliği ve etki düzeyinin tatminkar seviyelerde bulunulması dile getirilmiş olup, bu kapsamda Üniversitemizin gelişmeye açık yönlerinden birisi olarak tanımlanan muhtelif sosyal sorumluluk projeleri türetilmesi kapsamında dış paydaşlarla gerekliliği söz konusu olan protokol metninde Çay Belediye Başkanlığı ile Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı nezdinde mutabakata varılmıştır.

Toplantıdaki  samimi ev sahipliği nedeni ile Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ ile devamında davete icabet ve yakın ilgileri nezdinde Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin ATLI ile İlçe Başkanımız Sayın İbrahim TÜRKKAN’a teşekkürlerimizle…

15 Ocak 2020, Çarşamba 221 kez görüntülendi