Bolvadin Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11/A ve 11/B sınıfı öğrencilerinden oluşturulan 30 kişilik öğrenci grubu, öğretmenleri Sultan BALIN ve Canan KULLAP’ın nezaretinde 10 Mart 2020 Salı tarihinde Birimimize planlı ziyaret gerçekleştirmiştir.

Meslek Yüksekokulumuzun tanıtımı kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda mevcut Bölümlerimiz/Programlarımız, yerleşke dahilindeki ana eğitim binası, atölyelerimiz, sınıflar, konferans salonu, çizim salonu ve drama odalarımız hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ziyaretçi gruba öğle yemeği ikramı sonrasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında planlanıp, Birimimiz Çocuk Gelişimi Programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün moderatörlüğünde ve Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) üyelerinin katılımcılığında gerçekleştirilen Kariyer Söyleyişleri etkinliğini izlemeleri sağlanmıştır.

Sultan BALIN ve Canan KULLAP öğretmenlerimize teşekkürlerimizle…

11 Mart 2020, Çarşamba 258 kez görüntülendi