Meslek Yüksekokulumuz koordinatörlüğünde planlanan Kariyer Söyleşileri-II etkinliği Birimimiz konferans salonunda, 17 Mart 2020 Salı tarihinde saat 13.30’da gerçekleştirilecektir.

Kariyer Söyleşileri-II etkinliğimiz, Birimimiz Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ’in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olup, katılımcılarımız Çay Belediye Başkanı Sayın Uzm. Dr. Hüseyin ATLI, Çay Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Sadık SEMERCİ, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ ile Çay KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Sayın Emine ELMAS’tan oluşturulan grup ile gerçekleştirilecektir.

İlgili organizasyon afişi ekte sunulmuş olup, etkinliğimiz İlçemiz halkının katılımına açık olarak tertiplenecektir.

12 Mart 2020, Perşembe 78 kez görüntülendi