Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Koronavirüs Hastalığına (Covid-19) karşı alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda alınan karar gereğince ülkemizdeki bütün yükseköğretim kurumlarında 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 3 hafta süreyle eğitime ara verilmiş olup bu konudaki duyuru Üniversitemizin web sayfasında ve sosyal medya hesaplarından paylaşılmıştır.

Bu karar “tedbir” amaçlı olup, kararın amacına ulaşması için bu sürecin üniversitemizde “sükunetli ve dikkatli” bir şekilde sürdürülmesi gerekmektedir. Bu kapsamda münferit söylem ve uygulamalara yer verilmemelidir. Devletimizin aldığı ve alacağı tedbirlere ilişkin tamimlere uyulması önemlidir.

Üniversitemizde koronavirüs hastalığına yönelik süreçte ” YÖK’ün koordinasyonunda” devletimizin konuya ilişkin almış olduğu ve alacağı kararlar çerçevesince hareket edilecektir.

Üniversitemiz anasayfasında bulunan ilgili metin için lütfen tıklayınız…

13 Mart 2020, Cuma 382 kez görüntülendi