İlçemiz KYK Yurt Müdürlüğünde herhangi bir karantina işlemi uygulanmamış olup, öğrencilerimizin kişisel eşyaları bırakıldığı gibi, dolap içlerinde kilitli halde bulundurulmaktadır. Diğer muhtelif eşyalar dolapların üzerine konulmuştur. Bozulmaya karşı sadece buzdolapları boşaltılmıştır. Evde kalma süresi bitiminden önce her ne sebeple olursa olsun eşya teslimi olmayacaktır.

Mart ayında yurt ücretini ödeyen öğrencilere 16-31 Mart tarihlerini kapsayan 15 günlük yurt ücreti iadesi yapılacak olup, Mart ayında yurt ücretini ödemeyen öğrencilere ise 01-15 Mart tarihlerini kapsayan 15 günlük ücreti güvence bedellerinden mahsup etme işlemi yapılarak öğrenciden ücret talep edilmeyecektir. Devamında Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için yurt ücreti talep edilmeyecektir.

İlgili öğrencilerimize ilanen duyurulur.

30 Mart 2020, Pazartesi 388 kez görüntülendi