Eski İta Amirimiz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK’ın Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’na vekaleten atanmasına istinaden, 2547 sayılı Kanun’un 20. Madde’si uyarınca Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Akademik personellerinden Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU’nun Birimimize Müdür olarak asaleten atanması nedeni ile Meslek Yüksekokulumuz Müdürlük Devir-Teslim Töreni 27 Nisan 2020-Pazartesi tarihinde Makamda gerçekleştirilmiştir.

Törende Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU Eski İta Amirimiz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK’a Çay Meslek Yüksekokulundaki çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi,  Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK’da Fatih Onur HOCAOĞLU’na hayırlara vesile olması gereği çiçek takdim etmiştir.

Törene Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ve Meslek Yüksekokul Sekreteri Mehmet Emin DEMİRÖRS katılmışlardır.

Birimimiz yeni İta Amiri Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU’na, yeni görevinde başarılar dileklerimizle.

AKÜ Çay MYO Müdürlüğü

27 Nisan 2020, Pazartesi 1038 kez görüntülendi