Üniversite’miz Afyon M.Y.O. Müdürü Prof. Dr. İbrahim MUTLU, Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel OĞUZ ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail KOYUNCU, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU’nun yeni başladığı görevinde hayırlı olması adına 18.06.2020 Perşembe günü okulumuzu ziyarette bulundular.

Ziyarete katılan heyet Birimimiz Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU başta olmak üzere Müdür Yardımcımız Öğr.Görevlisi Erdoğan ÖZGÜR ve Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ tarafından ağırlanmıştır. Birim’imiz Yerleşkesi dahilindeki eğitim binamız ve teknik imkanlarımızın tanıtımları yapılarak ilgili heyet uğurlanmıştır.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Değerli Hocalarımıza teşekkürlerimizle…

19 Haziran 2020, Cuma 1115 kez görüntülendi