Avrupa Birliği etkin kaynak kullanımı ilkeleri doğrultusunda, enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji yatırımlarının desteklenmesi amacıyla başvurmuş olduğumuz T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın nihai faydalanıcısı olduğu Belediyeler ve Üniversiteler için Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi (YEVDES) kapsamında Teknik Destek Ekibi; Proje Uzmanı Duson GVOZDENAC ve Proje Asistanı Ege Berkin AKDAĞ ön saha ziyaretlerini gerçekleştirmek amacıyla Meslek Yüksek Okulumuza ziyaret ettiler. Okulumuz adına MYO Müdürü Fatih Onur HOCAOĞLU, MYO Sekreteri Mehmet Emin DEMİRÖRS, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Ahmet DENİZ, Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ve Okul Personelimiz Hüseyin ÇOLAK ev sahipliği yaptılar.

Okulumuz yerleşkesi dahilinde yapılabilecek yatırımlar hakkında görüşler paylaşıldıktan sonra projenin diğer basamağı olan fizibilite raporunun çıkarılması için teknik bilgiler paylaşıldı.

Proje Ziyaretleri Devam Ediyor

19 Ağustos 2020, Çarşamba 667 kez görüntülendi