Çay Meslek Yüksekokulu’nun her dönem düzenlediği çeşitli etkinliklerden bir tanesi de 23.03.2022 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Otomotiv Teknolojisi Bölümü tarafından düzenlenen program, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Muhammed ARSLAN tarafından açılış konuşması ve ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU’nun konuşmalarıyla başladı. Okul Müdürümüz seminerler dizisinin, Otomotiv Teknolojisi Bölümü’nün hazırlamış olduğu Tüvtürk’ün tarihçesi ve otomotiv sektörü konulu  seminerle devam ettiğini ve ilerleyen haftalarda Elektrik Programı ile Çocuk Gelişimi Programının güncel bir konu ile devam edeceğini bildirdi. Seminere katılan konuşmacı ile dinleyicilere akademik personel ile öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Seminerin faydayı olacağını belirti.

Otomotiv Teknolojisi Programı tarafından hazırlanan etkinlikte Afyon Merkez TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyon Müdürü Muhammet KARACA okulumuzda “TÜVTÜRK’ün Tarihçesi ve Otomotiv Sektörü” konulu bir seminer vermiştir.

Öğrencilerimizin ve Öğretim Elemanlarımızın da etkin katılımıyla aydınlatıcı ve verimli geçen seminer TÜVTÜRK-Çay MYO arasındaki bağları da güçlendirmiştir. Gelecekte de bu bağların yeni etkinliklerle daha da güçleneceği düşüncesindeyiz. Çay MYO ailesi olarak okulumuzu şereflendirdikleri için başta Muhammet KARACA olmak üzere TÜVTÜRK’e teşekkür ederiz…

07 Nisan 2022, Perşembe 225 kez görüntülendi