Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Yetkililerinden Yusuf BALTA tarafından 11 Mayıs Çarşamba günü saat 14:30’da Çay MYO Konferans salonunda “Narko Gençlik” isimli Konferans düzenlenmiştir!

Konferans, Dr.Öğr.Üyesi Ahmet DENİZ tarafından açılış konuşması ve ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU’nun konuşmalarıyla başladı. Okul Müdürümüz günümüz gençliğimizi zehirleyen tehlikelere karşı bizim için savaşan tüm Emniyet Mensuplarına teşekkür ederek, bu konferansın öğrencilerimiz açısından çok önemli olduğundan bahsetmiştir.

Yusuf Balta konuşmasında, gençliğimizi tehdit eden maddelerden ve bu maddelere alıştıran kişilerden bahsederek, bunların üstesinden gelmek için yapılması gerekenlerden ayrıntılı olarak bahsetmiştir.

Soru cevap bölümünün ardından Müdürümüz Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU tarafından kendisine teşekkür belgesinin verilmesiyle program sona erdi.

Değerli konuğumuz Yusuf BALTA’ya verdiği bilgilerden dolayı ve gıyabında tüm Emniyet Teşkilatına teşekkür ederiz.

12 Mayıs 2022, Perşembe 254 kez görüntülendi