AÇEV – Baba Destek Programı (BADEP) Eğitmeni Sosyolog Öğretmen Ahmet KARLI tarafından 01 Haziran Çarşamba günü saat 13:30’da Çay MYO Konferans salonunda “Çocuk Gelişiminde Babanın Rolü” isimli Seminer verildi!

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen program, Dr.Öğr.Üyesi Ahmet DENİZ’in açılış konuşması ve ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU’nun konuşmalarıyla başladı. Okul Müdürümüz, kendisinin de BADEP programına katıldığını belirterek seminerin tüm öğrencilerimizi ilgilendirdiğini ve faydalı olacağını ümit ettiğini bildirdi.

Ahmet KARLI, kendisi hakkında bilgiler vererek yapmış olduğu Öğretmenlik mesleğinin bir gönül işi olduğunu, çocukların eğitiminde geleceğimize karşı çok büyük sorumluluklarımızın bulunduğunu Çocuk Gelişimi öğrencilerine ve geleceğin ebeveynleri olacak diğer bölüm öğrencilerine anlatarak seminerine başladı. Daha sonra Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) faaliyetlerini anlatarak bu faaliyetlerden biri olan BADEP Programının içeriğinden ve amacından bahsetti. Son olarak “İlgili Babalık nasıl olur?”, “Babanın çocuk eğitimindeki rolü nedir?” ve “Çocuğun gelişiminde ne kadar etkilidir” başlıklarına yer verdi. Öğrencilerin bu konudaki görüşlerini de kendilerine sorular sorarak konuşmasını bitirdi.

Kapanış konuşmasında Dr.Öğr.Üyesi Ahmet DENİZ de, Bir çocuk gelişim uzmanının Ebeveynin desteğini alarak yaptığı işte daha iyi bir sonuç alacağını belirterek meslek hayatlarında Çocuk Gelişimi Öğrencilerinin seminerde verilen bilgilere sahip olmalarını tavsiye ederek soru cevap bölümünü başlattı. Soru cevap bölümünün ardından Müdürümüz Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU tarafından Ahmet KARLI’ya verilen teşekkür belgesi ve katılımcılarla çekilen toplu fotoğrafla program sona erdi.

Değerli konuğumuz Ahmet KARLI’ya verdiği bilgilerden ve yaptığı sunumundan dolayı teşekkür ederiz.

 

02 Haziran 2022, Perşembe 454 kez görüntülendi