ÇAY MYO’da Yağmur Gölgesinde Çoşkulu Mezuniyet Töreni Yapıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksek Okulu’nda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Havanın oldukça kapandığı ve zaman geçtikçe yağmurun yağma ihtimalinin giderek kuvvetlendiği tören Çay MYO bahçesinde gerçekleştirildi. Düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu ve Çay ilçe protokolü üyeleri, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Öğretim Elemanları, Mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören mezun öğrencilerin bölüm öğretim elemanları ile yaptıkları geçit ve selamlaşma ile başladı. Törende açılış konuşması yapan Çay MYO Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu yaptığı konuşmasında öğrencilere “mezuniyetlerinin hayırlı, ömürlerinin ve çalışma hayatlarının ise gelmekte olan yağmur gibi bereketli olmasını” diledi. Tören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Çay İlçe Kaymakamı Mehmet Turgut ve Çay belediye Başkanı Hüseyin Atlı tarafından gerçekleştirilen konuşmaların ardından, dereceye giren öğrencilere ödül takdimi ve mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam etti. Tören öğrencilerin Kep atması ile son buldu. Kep atma töreninin hemen ardından ise şiddetli bir yağmur başladı.

16 Haziran 2022, Perşembe 667 kez görüntülendi