2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimiz için Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesinde mezuniyet töreni düzenlendi. 

Mezuniyet Törenimize, Çay Kaymakamı Emre YEŞİLBAŞ, Cumhuriyet Savcısı Tayyip UÇAR, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Çakır, Çay İlçesi Mülki İdarelerin Müdürleri ile Akademik ve İdari personelimiz, öğrencilerin aileleri ve mezun öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerin yerini alması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Okul birincisi, Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Ayten YILDIZ, Meslek Yüksekokulu Müdürü’müz Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU ve Çay Kaymakamı Emre YEŞİLBAŞ’ın konuşmaları oldu. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra program bazında mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri bölüm başkanları tarafından kendilerine verildi. Mezun olan öğrencilerin Kep Atmasından sonra tören sona erdi.

Okul yönetimi olarak bizlerde tüm mezun öğrencilerimizi kutluyor ve bundan sonraki yaşamlarında öğrencilerimize başarılar diliyoruz…

22 Haziran 2023, Perşembe 541 kez görüntülendi