Meslek Yüksekokulumuz müdürlük görevine Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Yalçın getirildi.

Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen devir teslim törenine AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Çay MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Yalçın ve Çay MYO eski Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, yürütülen görevlerin bir bayrak yarışına benzediğini belirterek Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu’na Çay Meslek Yüksekokulu’na katkılarından dolayı teşekkür etti. Özdemir, Doç. Dr. Mustafa Yalçın’a da yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Vermiş olduğu emeklerinden dolayı Eski Müdürümüz Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu’na teşekkür eder, Yeni Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Yalçın’a başarılar dileriz.

29 Temmuz 2023, Cumartesi 611 kez görüntülendi