2023 YKS Yerleştirme Sonucuna göre Meslek Yüksekokulumuzu Kazanan Öğrencilerimizi tebrik ederiz…

Öğrencilerimiz kesin kayıtlarını Kayıt Merkezlerimizden yada e-Devlet üzerinden herhangi birinden yaptırmaları yeterlidir.

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2023-2024 öğretim yılı için Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 28 Ağustos – 01 Eylül 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında (Afyon Kocatepe Üniversitesi Gazlıgöl Yolu 7.km deki Ahmet Necdet Sezer Kampüsündeki Kayıt merkezimizde) yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar ise 28 – 30 Ağustos – 2023 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapılabilecektir.

Not: Kayıt Merkezinde kayıt yaptıracak Çay Meslek Yüksekokulu Öğrencileri için, yoğunluk olmaması için okulların kayıt programına göre Çay Meslek Yüksekokulu Kayıt işlemleri için tarih 01 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir.

Kayıtlarla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

23 Ağustos 2023, Çarşamba 647 kez görüntülendi