Okulumuzun genel durumunu gözden geçirmek, eksiklik ve ihtiyaçlarını tespit etmek, güçlü yönlerini güçlü tutmak, geliştirmeye açık yönlerini geliştirmek adına Birim Danışma Kurulumuz, Okul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa YALÇIN’ın makam odasında 08.11.2023 tarihinde toplandı. Toplantıya Okul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa YALÇIN, Okul Müdür Yardımcımız ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ARSLAN, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet BÜYÜKBEN, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Erdoğan ÖZGÜR, Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN, Birim Öğrenci Temsilcisi Buse AYDOĞMUŞ, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri Deniz ALBAYRAK, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif TAŞPINAR, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Fatih ÖNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif TÜRK, Belediye Yazı İşleri Müdürü Kadir SARIKOÇ, Çay KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Melek ŞİMŞEK, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ceylan GÜLER ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin DÜNDAR katıldı. Toplantı tanışma ile başladı ve okulumuzun, öğrencilerimizin ve personelimizin ihtiyaçları ve sorunları, akademik kalitenin nasıl artırılacağı, okulumuzun kurumlarla yapabileceği işbirlikleri ve etkinlikleri gibi pekçok konu gündeme alındı. Yaklaşık iki saat süren verimli toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Toplantıdan kareler…

08 Kasım 2023, Çarşamba 107 kez görüntülendi