KAP süreci kapsamında değerlendirme takımı tarafından üniversitemiz değerlendirilmeye alınmıştır. Bu sürecin bir parçası olarak Değerlendirme Takımı birimimizi de ziyaret ettiler. Değerlendirme Takımı’ndan takım lideri olarak Prof. Dr. H. Güçlü YAVUZCAN, takım üyeleri Prof. Dr. Songül DUMAN ve Doç. Dr. Ümmühan AVCI ve YÖK temsilcisi Prof. Dr. İlyas GÖKHAN birimimize teşrif ettiler.

Değerlendirme takımı yöneticilerimiz, akademik personellerimiz ve öğrencilerimiz ile görüşme yaptıktan sonra değerlendirmelerini tamamladılar. Yapılan görüşmeler üniversitemiz açısından olumlu geçmiştir.

Farklı üniversitelerden gelen değerli hocalarımızla tanışmış olmak ve onlardan yapıcı tavsiyeler almak birimimiz için çok değerli. Çay MYO ailesi olarak teşriflerinden ve samimi davranışlarından ötürü misafir hocalarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bunun yanında birimimizi en iyi şekilde temsil eden idarecilerimize, akademik personelimize, idari personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca üniversitemizin akreditasyonu için çaba gösteren başta Rektör’ümüz ve yardımcıları olmak üzere tüm üniversite personellerine ve öğrenci arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.

Görüşmelerden kareler…

30 Kasım 2023, Perşembe 155 kez görüntülendi