12 Haziran çarşamba günü Çocuk Gelişimi Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ile Öğr. Gör. Sümeyye ÇENGELCİ refakatinde Çocuk Gelişimi programı öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk çalışması kapsamında Karacaören Yunus Emre Ortaokulu ile Pazarağaç İmam Hatip Ortaokulu bünyesindeki anasınıflarına gezi düzenlendi. Gezide Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin çeşitli derslerde tasarlamış oldukları eğitsel araç-gereçler, eğitici oyuncaklar, müzik aletleri vb. eğitici materyaller, anasınıfı öğrencilerinin eğitimlerinde kullanabilmeleri için okullarımıza hediye edildi. Ziyarette çeşitli oyun ve etkinlikler gerçekleştirilirken, öğrencilere muhtelif ikramlarda bulunuldu. Anasınıfı öğrencilerinin mutluluğunun gözlendiği, okul idareci ve öğretmenlerinin memnuniyetlerini ifade ettikleri ziyarette; Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN öğrencilerimizin desteği ile gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışmasından dolayı duyduğu mutluluğunu dile getirirken, bu tür sosyal sorumluluk organizasyonlarının arttırılarak devam ettirileceğini belirtti.

Ziyaretten kareler…

12 Haziran 2024, Çarşamba 65 kez görüntülendi