Birimimizce Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda, Çocuk Gelişimi Programı normal ve ikinci öğretimden oluşturulan 24 kişilik grubumuzla, 27 Kasım 2019 Cuma tarihinde Çay Koçbeyli İlkokulundaki öğrencilere yönelik çeşitli kitap dağıtımı, anasınıfını ziyaret, yüz boyama, palyaço ve çocuk şarkıları eşliğinde muhtelif ikramlar ve hediyeler ile gönüllülük esasları gereği planlanan Çay Koçbeyli İlkokulunda Kitap Umuttur Umuda Ortak Ol organizasyonu hayat bulmuştur.

İlkokul ve anaokulu seviyesindeki muhtelif kitapların Birimimiz Akademik Ve İdari personelleri ile öğrencilerince hibe edildiği etkinliğe katılan Çay Koçbeyli İlkokulu öğretmenleri bu tür bir projede yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, öğrenciler organizasyonun bütünü içerisinde sergilenen palyaçoları sevdiklerini ve onlarla çok eğlendiklerini ifade ettiler. Birimimiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN projenin öğrencilerince gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, bu tür sosyal sorumluluk organizasyonlarının arttırılarak devam ettirileceğini belirtti.

Çay Koçbeyli Kasabası halkınca gerçekleştirilen öğle yemeği ikramı sonrasında okul personelleri ile birlikte sohbet havasında görevli öğretmenlerin mesleki tecrübe paylaşımları yapılmıştır.

Organizasyonumuza sağladığı taşıt desteği de dahil olmak üzere grubumuza göstermiş olduğu samimi ilgi nedeni ile Çay Koçbeyli İlkokulu Müdürü Sayın Vatan SÖNMEZ’e teşekkürlerimizle…

    

 

02 Aralık 2019, Pazartesi 382 kez görüntülendi