Meslek Yüksekokulumuz ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanlığı koordinasyonluğunda 19 Aralık 2019-Perşembe tarihinde, konferans salonumuzda gerçekleştirilen ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Malul Gazi P. Uzm. Çvş. İsmail KUMARTAŞLI nezaretindeki üyelerinden Kıbrıs Gazisi Tahsin KOÇ, Gazi İbrahim UYSAL ve Şehit Babası Musa SAĞLAM’ın eşliğinde, devamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Malul Gazi P. Uzm. Çvş. İsmail KUMARTAŞLI ve Kıbrıs Gazisi Tahsin KOÇ’un katılımcılığında gerçekleştirilen Kahramanlar Can Verir, Yurdu Yaşatmak İçin… temalı seminerin gerçekleştirilmesi kapsamında Birimimiz muhtelif Programlarındaki öğrencilerince Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Ziyaret kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Malul Gazi P. Uzm. Çvş. İsmail KUMARTAŞLI grubumuzla yakından ilgilenmiş olup, duygu yüklü anlar tekraren yaşanmıştır.

Ziyaretteki ev sahipliği nedeni ile Sayın KUMARTAŞLI’ya ve devamında ziyareti doğal olarak planlayıp, gerçekleştiren Birimimiz muhtelif Program öğrencilerine teşekkürlerimizle…

25 Aralık 2019, Çarşamba 325 kez görüntülendi