Meslek Yüksekokulumuz ile Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) koordinatörlüğünde, 8 Mart Dünya Kadınları Günü nedeni ile planlanan Kariyer Söyleyişleri etkinliği Birimimiz konferans salonunda, 10 Mart 2020 Salı tarihinde saat 13.30’da gerçekleştirilecektir.

Kariyer Söyleyişleri etkinliğimiz, 8 Mart Dünya Kadınları Günü nedeni ile Birimimiz Çocuk Gelişimi Programı Akademik personellerinden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olup, katılımcılarımız Bilgiseli Özel Kız Öğrenci Yurdu İşletmecisi Sayın Betül ALADAŞ, Karcı Yumurta İşletmecisi Sayın Nalan KARCI, Kocaçay Oto Kurtarma Vinç Şirketinden Sayın Ayşe KOCAÇAY ile Wet Clean Kuru Temizleme İşletmecisi Sayın Zehra GÖK İPEK’ten oluşan Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) üyeleridir.

İlgili organizasyon afişi ekte sunulmuş olup, etkinliğimiz İlçemiz halkının katılımına açık olarak tertiplenecektir.

09 Mart 2020, Pazartesi 161 kez görüntülendi