5 Haziran Çarşamba günü Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN, Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ ve Öğr. Gör. Sümeyye ÇENGELCİ’nin koordinasyonunda Çocuk Gelişimi programı öğrencilerimiz tarafından Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencilerimizin desteği ile 8. Çocuk Şenliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz okul bahçesinde yapılan şenlikte kavurucu sıcağa rağmen pekçok ilçe okulundan gelen minik dostlarımızla ortaya rengarenk kareler çıkarttılar. Şenlikte yüz boyama, müzik, bilim-deney standı ve patlamış mısır, limonata, helva gibi ikramların olduğu ikram stantları yer aldı. Pandemi ve depremden dolayı uzun süre yapılamayan şenliğin yeniden can bulması hem personelimizi, hem öğrencilerimizi hem de misafirlerimizi mutlu etti. Şenliğin gelecek yıllarda da daha coşkulu şekilde gerçekleştirilmesini diliyor ve şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şenlikten kareler…

07 Haziran 2024, Cuma 95 kez görüntülendi